Mission och hjälparbete

Församlingen stödjer arbete i andra länder genom Equmeniakyrkans och Evangeliska Frikyrkans arbete i andra länder. Fyra gånger per år har vi en insamling till det missionsarbetet, då informerar vi också om det som händer i något av de land där våra samfund bedriver missionsarbete.

Hjälparbete Öst – babypaket ”Värma en liten”

Värma en liten_small

Sedan 4 år tillbaka har vi engagerat oss i östarbetet på ett konkret sätt med våra babypaket. Det har dessutom inneburit nya kontakter med människor utanför församlingen. Flera engagerade Arbogabor har kommit med stickade koftor, mössor och sockor. Det har givit ett ökat intresse, som betyder både gemenskap och delaktighet i ett hjälparbete i församlingens regi.

Under 2015 fortsätter vi vårt ”givande arbete” i Värma en liten. Vi träffas en gång i månaden – på måndagar kl. 14 eller 18. Ett tag har det inte funnits möjlighet att få komma till BB i Riga, men den dörren har öppnats igen och det är vi tacksamma för.

Läs reserapport från Riga resan i maj – Klicka här!